27 Mayıs 2013 Pazartesi

Bioderma Sebium Foaming Gel


Bioderma Sebium Foaming Gel 200 ml.

Bioderma ürünleri cilt temizleme kategorisinden Bioderma Sebium Foaming Gel karma, yağlı ve akneli, akneye eğilimli ciltler için sabun içermeyen sebum dengeleyici temizleme jeli.

Bioderma Sebium Foaming Gel 200 ml
Bioderma Sebium Foaming Gel 200 ml



Bioderma Sebium Foaming Gel'in Özellikleri:Cildi derinlemesine temizlemenin yanında özellikle bayanlar için ideal bir makyaj çıkarıcıdır. Sabun bileşimi bulunmayan ürün bu özelliği sayesinde cildin hipolipidik katmanı ile uyum içerisinde çalışır. İçerdiği etkin çinko glukonat sayesinde sebum salgısını kontrol altında tutarak güçlü temizleme özelliğinin yanında cildi koruyucu etki gösterir. Cilt yüzeyini kurutmaz. Yağ dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Yüksek bir yüz ve göz toleransına sahiptir.






Kullanım Şekli: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, ıslatılmış cilde hafif masaj eşliğinde köpürtülerek uygulayınız. Bol su ile durulayıp nazikçe cildinizi kurulayınız.


Bioderma Sebium Foaming Gel 200 ml
Bioderma Sebium Foaming Gel 200 ml

İçerik: Water, sodium cocoamphoacetate, sodium laureth sulfate, peg-200 hydrogenated glyceryl palmate, peg-40 glyceryl cocoate, disodium edta, citric acid, zinc sulfate, sodium coceth sulfate, peg-7 glyceryl cocoate, copper sulfate, ginkgo biloba extract, sodium chloride, xylitol, fructooligosaccharides, mannitol, rhamnose, sodium hydroxide, propylene glycol, sodium methylparaben, sodium propylparaben, fragrance.

Komedojenik değildir. Renklendirici içermez.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder