7 Mayıs 2013 Salı

Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream


Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream 40 ml


Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream
Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream

    Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream benzersiz koruma etkisi ile güneşin oldukça zararlı olarak nitelendirilen UVA ve UVB ışınlarına karşı son derece yüksek bir koruyucu özelliğe sahiptir.Böylece olası güneş yanıklarına izin vermediği gibi güneşin cilt yüzeyinde uzun dönemli sorunlar oluşturmasını da engellemiş olmuyor. Özellikle toleransı düşük ciltlerde oluşabilecek reaksiyonlara karşı son derece güçlü ve etkili bir savunma mekanizması oluşturan ürün aynı zamanda güneşin sebep olduğu cilt yaşlanmasını da geciktirir. Yine Bioderma tarafından geliştirilen Bioprotection formülü sayesinde cildin hücresel hasar sorununu yok ederek optimum korumaya neden olur.
     Bioderma güneş kremi sürülmesi itibari ile hemen erir ve cilt yüzeyinde beyazlık bırakmaz. Cilt yüzeyinde beyaz ve ya cilt tonundan farklı renk oluşumuna izin vermez.
   Kullanım Şekli:
Güneşe çıkmadan önce yüz bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulanır. (Kullanılan ürün miktarının azalması koruma seviyesinin azalmasına sebep olacaktır.) Sıklıkla ve özellikle yüzmeden, friksiyondan ve spordan sonra tekrar uygulanmalıdır. Özellikle güneşe çıkmadan önce kuru cilt yüzeyine uygulanması gereken bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream uzun süreli güneşte kalma durumlarında belirli periyotlar aralığında tekrar tatbik edilmelidir.

Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream
Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Cream

İçerik:
Water (Aqua), Dıcapryly Carbonate, Octocrylene , Methylene Bıs-Benzotrıazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydıbenzoylmethane, Bıs-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Trıazıne, Cyclomethıcone, C20-22 Alkyl Phoshate, Glycery Stearate, PEG-100 Stearate, Ectoın, Mannıtol, Xylıtol, Rhamnose, Propylene Glycol, Cıtrıc Acid, Caprylıc/Caprıc Triglyceride, Dısodıum EDTA


Kaynak: http://www.dermoeczanem.com/catinfo.asp?src=Bioderma+Photoderm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder