10 Kasım 2012 Cumartesi

Bioderma Sebium


Bioderma Sebium

Akne Tedavisinde Kullanılan Krem
Bioderma Sebium AI Krem

Bioderma markalı dermokozmetik ürünlerin önemli bir grubu da akneli ve yağlı ciltler için üretilmiş olan Bioderma Sebium serisi ürünlerdir .

Bioderma Sebium maske, Bioderma sebium peeling, Bioderma Sebium AKN gibi ürünler yağlı ciltlerin tedavisi ve akne oluşumunun önlenmesi amacı ile kullanılır.

Bioderma Sebium ve tüm diğer Bioderma Dermokozmetik ürünlerini www.dermomarket.com  sitesinde en ucuz fiyat ve taksit imkanları ile bulabilirsiniz.

Bioderma Sebium AL Cream 30 ml 


     Fransız cilt bakım uzmanı Bioderma özellikle başarının sırrını innovasyona borçlu olduğunu düşünmektedir. Zira 20 yılı aşkın süreli bir innovasyon geçmişine sahip olan firma özellikle bu süreci çeşitli sağlık profesyonelleri ve tüketicileri ile paylaşarak geçirmiştir. Sonuçta daha kapsamlı araştırmalar ve tüketicilerinden gelen talepler en doğru ve etkili ürünlerin geliştirilmesini hızlandırmıştır. Ayrıca bu süreç zarfında firmanın eczacılar gibi çeşitli sağlık kuruluşlarına eğitim benzeri çalışmaları da devam etmiştir. Sonuç olarak Bioderma cilt bakımını bir ticaretten daha ileri görmektedir.
     İnsan sağlığının her alanın önemli olduğu düşünen firma özellikle farklı cilt yapılarının değişik ihtiyaçları için özel ürünler geliştirmeye dikkat etmiştir. Bu amaç doğrultusunda ürün serilerini geliştirmiştir. Özellikle akne eğilimli ve yağlı ciltlerde görülen kontrolsüz sebum salgısı için geliştirilmiş olan Sebium serisi geniş bir ürün yelpazesi ile desteklenmektedir. Bioderma Sebium AL Cream bu ürünlerden biridir.
    Özellikle enflamatuvar akne eğilimli cilt yapıları için akne sorunlarının giderilmesine destek olma özelliğine sahip günlük bakım kremi olan bioderma Sebium AL Cream Fluidactiv teknolojisi ile desteklenmektedir. Bu sayede fazla sebum salgısının kontrol altına alınmasının yanında tıkanmış olan gözeneklerin de temizlenmesi sağlanmaktadır. Ayrıca cilt üzerinde sıklıkla görülen siyah nokta ve akne sorunlarının giderilmesinde ve yeniden oluşmamasında önemli etkileri bulunmaktadır. Özellikle formülasyonunda bulunan çinko glukonat etkisi ile aknelerin oluşmasını tetikleyen mikro organizmaların çoğalmasına izin vermez. Yine söz konusu ciltlerde sıklıkla görülen kızarıklık ve tahriş sorunlarının önlenmesine Inflamin kompleksi ile yardımcı olur.
alt    Non komedojenik ve hipo alerjik yapıya sahip olan bioderma sebium al Cream içeriğinde water, di-c12-13 alkyl malate, ethylhexyl palmitate, glycerin, dipropylene glycol, methyl methacrylate crosspolymer, zinc gluconate, isododecane, caprylic/ capric triglyceride, arachidyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, salicylic acid, glycyrrhetinic acid, candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment, laminaria ochroleuca extract, squalane, rhamnose, fructooligosaccharides, mannitol, xylitol, ginkgo biloba leaf extract, behenyl alcohol, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, arachidyl glucoside, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, xanthan gum, propylene glycol, polysorbate 60, dodecyl gallate, fragrance bulunmaktadır.

    Bioderma Sebium AL Cream çok iyi bir makyaj tabanı özelliğine de sahiptir. Kontakt lens kullananlar için sorun teşkil etmeyen ürün özellikle iyi şekilde temizlenmiş olan cilt üzerine günde bir ve ya iki kez tatbik edilmelidir.

Özellik:
Sebium AL akne ve siyah noktaların giderilmesini hızlandırır, yeniden oluşmalarının engellenmesine karşı etkilidir.
Açık renkli ve yağsız dokuya sahiptir.
Akne eğilimli ciltlerddeki toleransı test edilmiştir.
Yüksek cilt toleransına sahiptir.



Kullanım Şekli:

Sebium  H2O  ya da Bioderma Sebium Foaming Gel  ile temizlenmiş cilde günde 1 veya 2 kez göz bölgesine gelmeyecek şekilde uygulanabilir.

İçerik:
Water Aqua, DI-C12-13 Alkyl Malate, Glycerin, Crosspolymer, Zınc Gluconate, Isododecane, Caprylıc/Caprıc Triglyceride, Arachıdyl Alcohol, Glycerly Stearate, PEG-100 Stearate,Salıcylıc Acid, Candıda Bombıcola/Glucoside/Methyl Rapeseedate Ferment, Propylene Glycol, Polysorbate 60, Dodecyl Gallate, Fragrance Parfum.